About us


  Grant@vice adviseert enerzijds bedrijven en kennisinstellingen op het gebied van innovatie, technologie en subsidies en adviseert anderzijds geïnteresseerden op het gebied van wijnen.

  Een misschien wat vreemde combinatie maar niet als u weet dat de bezieler achter Grant@vice, dr. ir. Danielle Baetens, enerzijds een gepassioneerd ingenieur is met relevante onderzoekservaring en anderzijds sinds 2009 gediplomeerd sommelier de conseil is.

  Danielle heeft reeds meer dan 20 jaar ervaring met de subsidiematerie en dit in diverse domeinen (chemie, materialen, energie, ICT, health, zorgsector, …).
  Ad hoc wordt samengewerkt met derden waarbij ook steeds op een jarenlange ervaring kan gerekend worden.
  Grant@vice is gespecialiseerd in subsidies voor onderzoek en ontwikkeling, investeringsprojecten en opleidingstrajecten en dit zowel in Vlaanderen, Brussel, Wallonië als Europa.

  Tevens wordt advies verleend over de fiscale maatregelen gekoppeld aan O&O-activiteiten. Tijdens een vrijblijvend intake-gesprek worden uw activiteiten afgetoetst aan de mogelijkheden binnen het subsidie- en fiscale landschap.

  Naast het advies waarmee uw projecten extra financiële slagkracht krijgen, ondersteunt Grant@vice u tevens bij uw innovatiedoelstellingen en wordt u technologische ondersteund, e.g. met de aanvraag van CE-markeringen voor uw producten.

  Graag meer info?

  Maak een afspraak of stel je vraag