Wijn


  Wat begonnen is als het voeren van mijn moeder naar haar wijnclub is ondertussen een passie geworden waar ik ook anderen wil in ondersteunen, het leren kennen van wijnen en het proberen de juiste wijnen te selecteren voor een heerlijke maaltijd !

  In 2006 heb ik me ingeschreven voor de cursus "Maître Sommelier en Vins de France" en in juni 2009 heb ik het diploma behaald aan de Université du Vin de Suze la Rousse in Frankrijk.
  Sindsdien hou ik mijn kennis op peil door deelname aan verschillende wijngildes en door het bezoeken van wijnboeren en -events.

  Toen ik als zelfstandige begonnen ben in 2010 was het mijn droom gerichte wijncursussen te kunnen organiseren. De eerste jaren bleef het bij het op peil houden van de kennis maar met de verhuis naar een grotere locatie in juli 2013 wordt nu ook werk gemaakt van inhouse proeverijen.
  Op regelmatige tijdstippen zullen cursussen georganiseerd worden, dit volgens bepaalde thema’s. Het is ook mogelijk op vraag een specifieke cursus te organiseren bij u, inhouse of op een door u geselecteerde locatie.

  Ik probeer er daarbij steeds voor te zorgen dat u het merendeel van de wijnen in de omgeving kan aanschaffen.

  Initieel beperk in de groepen voor de inhouse proeverijen tot 15 deelnemers, mogelijk wordt dit op termijn uitgebreid naar 30.
  Bij mij kan u geen wijnen kopen maar u kan wel terecht voor raad en daad bij het selecteren van uw wijnen.

  Graag meer info?

  Maak een afspraak of stel je vraag